Events

Multi-Functioneel

 Retraite

 

De combinatie van een studio en huis biedt de perfecte mogelijkheid om diverse retraites te organiseren. Bij Quinta da Lua Nova creëren we een universele ruimte waar gasten kunnen overnachten en genieten van heerlijke maaltijden. Of het nu gaat om een ontspannende Yjengar yoga-retreat een dance eventemeditatie of een schilder workshop,  onze faciliteiten staan tot uw beschikking. Bij Quinta da Lua Nova draait alles om het creëren van een unieke ervaring voor al onze gasten.  Informeer over de mogelijkheden van uw retraite en dompel uzelf en uw leerlingen of deelnemers onder in de rust en schoonheid van onze Quinta.

 

Familie Uitje

 

Soms heb je iets te vieren met de familie en dan is het fijn als je zo’n groot huis van alle gemakken voorzien hebt. Bij Quinta da Lua Nova creëren we een warme en gastvrije omgeving waar jij en je familie kunnen ontspannen en genieten van speciale momenten. Met onze ruime accommodaties en uitgebreide faciliteiten, is ons prachtige landgoed de ideale plek voor een onvergetelijk familie-uitje. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een familiereünie of gewoon quality time met je dierbaren, bij Quinta da Lua Nova ben je aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden en ervaar de gezelligheid en comfort die wij te bieden hebben en creëer mooie herinneringen met je familie op Quinta da Lua Nova.

 Trouwerij

 

Op zoek naar de perfecte locatie voor jullie bruiloft? Zoek niet verder! Bij Quinta da Lua Nova hebben wij een ideale plek voor het organiseren van een bruiloft. Of je nu binnen of buiten wilt trouwen, bij ons is alles mogelijk. Laat je dromen uitkomen op Quinta da Lua Nova, dé plek voor een onvergetelijke bruiloft. Er kunnen 18 gasten slapen en het bruidspaar in de Poolhouse. Neem contact met ons op en begin met het plannen van jullie droomhuwelijk. Ook kunnen wij helpen met een regelen van weddingplanner in Nederland of in Portugal.

 Doopfeest

 

Een doopfeest. Bij Quinta da Lua Nova zorgen we ervoor dat uw doopfeest een onvergetelijke ervaring wordt. Onze prachtige locatie biedt een rustige unieke omgeving waar u en uw gasten kunnen genieten van de speciale gelegenheid. Of U nu een intiem familiedoopfeest wilt organiseren of een groter evenement, wij hebben de perfecte faciliteiten voor u. Neem contact met ons en laat U informeren en we beginnen samen met het plannen van uw unieke doopfeest bij Quinta da Lua Nova!

 

 Teambuiding

 

Breng uw team of afdeling dichter bij elkaar met teambuilding bijeenkomsten. De studio biedt een prachtig ruimte voor groupssessies terwijl het landgoed vele stille rustige plekejes heeft voor face to face meetings. Gezamelijke lunches, diners en borrels op een van de terrassen zorgen voor een uitgelezen mogelijkheid elkaar veel beter te leren kennen. Informeer naar de mogelijkheden en  neem contact met ons op en we kunnen beginnen met het plannen van een positieve memorabele teambuilding bij Quinta da Lua Nova.

 

 

 Muziek sessies

 

Bij Quinta da Lua Nova kan het draaien om het samenkomen van muzikanten en zangers, het componeren van nieuwe muziek en het samen maken van muziek. Onze faciliteiten bieden de perfecte ruimte voor muzieksessies waar creativiteit tot leven komt in een studio met prima accoustiek. Of je nu een band, singer-songwriter of producer bent, bij Quinta da Lua Nova vind je de ideale omgeving om je muzikale visie uit te drukken en te verwezenlijken. Informeer en ervaar de inspiratie die onze muzikale ruimte te bieden heeft. Quinta da Lua Nova – waar muziek tot leven komt.

 

brain-storm ruimte

 

Als je wilt brainstormen, dan moet je nergens door afgeleid worden. Dat is wat wij bieden bij Quinta da Lua Nova. Onze studio /brainstormruimte is de perfecte omgeving om creatieve ideeën tot leven te laten komen of tot zelf inzicht te komen. In de rust en de stille energie van de natuur, zonder enige afleiding van de de maatschappelijke onrust. Laat je gedachten de vrije loop en kom tot nieuwe inzichten op onze prachtige locatie. Informeer en neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 

Gewoon hotel

 

Quinta da Lua Nova is ook gewoon te boeken als accommodatie voor twee bijzondere overnachtingen in een van de negen op eigen wijze ingerichte kamers. Bij ons draait het om het creëren van een prettig ervaring  vooor onze gasten. Ontdek de rust en schoonheid van onze Quinta op onze prachtige locatie. De kamerprijs is inclusief een uitgebreid ontbijt-

 

Huis & Studio

Geschikt voor elk event

Adres

Rua do Pôr do Sol 7,
6270-601 Travancinha, Seia

24/7 Bereikbaar

Contact Info

info@quintadaluanova.com
+351 961 917 837
+31 6 2295 6353