POOL HOUSE

tiny huis indeling

De pool house heeft een  klein keukentje met vier-pits elctrische fornuis, een koelkast en alle keuken benodigdheden voor het bereiden van een (uitgebreide) maaltijd. Er is een kleine eettafel, een gezellig zitje en een antieke houtkachel. Boven, op de eerste verdieping, is de badkamer en een slappkamer. Er kan een dubbel bed in worden opgesteld (180 x 200) of twee enkele bedden indien de kamer wordt gedeeld, 2 bedden van 80 x 200.

pool house specifiek

Alle voorzieningen aanwezig, inclusief airco, gelegen op een steenworp afstand van het grote huis. Direct aan het zwembad dus perfect voor de ochtend duik

Informeer

Alle prijzen

PRIJS VOOR DE KAMER

Het Pool House is ook los te reserveren! Met overvloedig natuurlijk licht, een prachtig uitzicht op de natuur en grote zwembad zorgen wij ervoor dat jouw ervaring hier onvergetelijk wordt. Reserveer vandaag nog jouw eigen stukje creatieve ruimte bij Quinta da Lua Nova.

POOL HOUSE

Het Pool House is een charmant mini-huisje dat direct aan het prachtige grote zwembad ligt. Hier geniet je van optimale privacy en een sfeervolle ambiance. De ingerichte kitchenette, het eethoekje en het zitje bieden alle comfort die je nodig hebt. Daarnaast beschikt het huisje over een antieke houtkachel voor extra warmte en gezelligheid. Op de eerste verdieping vind je een badkamer en slaapkamer met een comfortabel tweepersoonsbed (of twee eenpersoonsbedden indien gewenst). Bij Het Pool House ervaar je de vrijheid en mogelijkheden van een zelfstandig verblijf, terwijl je omringd wordt door de prachtige natuur en het grote zwembad.

Huis & Studio

Geschikt voor elk event

Adres

Rua do Pôr do Sol 7,
6270-601 Travancinha, Seia

24/7 Bereikbaar

Contact Info

info@quintadaluanova.com
+351 961 917 837
+31 6 2295 6353